Rundt om Fjorden

Restaurant Stuen th.

Bredgade 58 6900 Skjern Tlf. 97 35 13 11 Restaurant stuen th.

En pink Rundt om Fjorden oplevelse giver dig 2 x 2 retters tasting menu

Få smag for vestjyske madoplevelser

Glæd dig til at opleve den stemningsfyldte restaurant “Stuen th.”, som vi indviede i foråret 2015.

Den vender ud mod det hyggelige torv, hvor vi i godt vejr serverer ved caféborde under de store parasoller. Restauranten har plads til 45 gæster, som hver især bliver trakteret med hjemmelavet mad og drikke.

Vores koncept er god, vellavet og velsmagende mad med et twist. Vi laver stort set alt fra bunden med de allerbedste råvarer fra lokale producenter. Vi vælger selv vores dyr, som vi får slagtet, udskåret og bearbejdet. Vi henter selv vores krydderurter og grøntsager i området. Vi bager selv vores brød – og bringer endda liflige dråber fra Stauning Whisky ind i visse retter. Menuen skifter hver sjette uge, så der venter altid nye madoplevelser her i huset.

Vores cocktailbar er en del af restauranten. Den har åbent helt til midnat på hverdag og til kl. 2.00 om fredagen og lørdagen. Her kan du skåle farverige cocktails, smage specialøl fra øverste hylde og nyde et godt glas rødvin på en hyggelig aften. Vores kommende vinbar i kælderen får desuden plads til 16 gæster, og vinbaren kan bookes til egne arrangementer.


Email: info@brandworkz.dk / Tlf 7217 0740

Webdesign af Preddz Design