Rundt om Fjorden

Korsholm skydearena

Korsholm A/S Jægervej 5 6900 Skjern Tlf.: 9680 2020

En grøn Rundt om Fjorden oplevelse giver adgang til 1 times riffelskydning i Korsholm skydearena.

Her kan du træne riffelskydning i naturtro omgivelser og bl.a. skyde efter dåvildt, kronvildt, sika, svin, ræv og meget mere. Øv dig i riffelskydning til jagtsæsonen i Korsholms skydearena.

Flere skytter ad gangen.
Banen er indrettet med max. 4 standpladser hvorfra der kan skydes. Den bedste udnyttelse fås hvis der er max. 8 skytter til 1 time eller max. 16 skytter til 2 timer.

Den bedste oplevelse fås med max. 4 skytter til en time eller max. 12 skytter til 2 timer.

Rundt om Fjorden beviset gælder i tidsrummet mandag-fredag kl. 10-14.

Info omkring banen
Korsholm Skydearena er en indendørs skydebane med skydeafstande fra 6 til 25 meter. Skydearenaen henvender sig til flere forskellige interessegrupper indenfor skydning med riffel og grovpistol/revolver. Riffeljægere kan opleve jagtscener fra mange steder på kloden, medens man træner sine skydefærdigheder på stående og løbende vildt, med det klare mål, ”at blive en bedre skytte”. Skydning med grovpistol/revolver henvender sig i særlig grad til medlemmer af skytteforeninger og andre med interesse for skydning med pistol/revolver. Det enkelte skydeprogram sammensættes efter aftale med den tilstedeværende Skydeleder, og kan bestå af forskellige målscenarier på afstande fra 10 til 25 meter. På banen kan der skyde en til fire skytter ad gangen afhængigt af det valgte skydeprogram.


Email: info@brandworkz.dk / Tlf 7217 0740

Webdesign af Preddz Design